maanantai 3. marraskuuta 2008

hyvä uutinen, parempi mieli

Viimeisten viikkojen aikana hyvät uutiset ovat olleet vähissä. Ahtisaaren rauhannobelkaan ei ole jaksanut enää kohottaa mielialaa, kun omat uutiset ovat olleet kerta kerran jälkeen huonompia. Pientä piristystä tosin välillä toi imusolmukkeiden puhtaus niin kainalossa, nivusissa kuin aortankin läheisyydessä.

Tänään saatiin vihdoin hyviä uutisia. Magneettikuvaus kertoi maksan ja muiden ylävatsan sisäelinten (hmm, anatomiaa, no haima ainakin) olevan tautivapaita. Nestettäkään ei vatsassa näkynyt, mikä oli myös positiivinen asia. Sata hymynaamaa!! Tautiluokituksessa tuo kaiketi tarkoittaa sijoituksen paranemista pykälällä, eli parempia prosentteja (vaikka päätinkin jo, ettei todennäköisyyksiin ja tilastoihin tuijoteta). Hoitotaisteluun ei siis ensi viikolla tarvitse lähteä niin altavastaajan asemasta kuin olin jo kuvitellut.

Tuntuu kuin olisin saanut aikaa lahjaksi. Ehkäpä jatkan taas vaivasenluujumppaani ja verensokerin kotiseurantaa, joista ehdin jo hetkeksi luopua, sillä em. toimillahan ehkäistään tai minimoidaanVanhuuden vaivoja. Ja hyvillä mielin jatkan myös vaatekaappini uudistamista, vaikka totuuden nimissä tunnustan, ettei siinä ole taukoa ollutkaan..

10 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Olipas mukavia uutisia. Onnea niistä!

Anonyymi kirjoitti...

Erjakin pääsi vihdoin sivuillesi. Mukava lukea positiivisia uutisia. Siunausta ja voimia!

Anonyymi kirjoitti...

Jipiii! Hieno juttu :) Lassi + N + M

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Lumen mukana valkeita ja toiveikkaita ajatuksia edelleen! Meilläkin oli kauhean näköistä porukkaa ;)

Maittaela kirjoitti...

Olit tosiaan jo ansainnut ne hyvätkin uutiset. Oikein hyvä juttu!

Anonyymi kirjoitti...

Vilkutuksia täältä 10km:n päästä, olet ajatuksissa ja lähettelen samalla virtuaaliauringonsäteitä sinne teillepäin. anne

Anonyymi kirjoitti...

Olen viime viikkojen ajan ajatellut, että jos blogisi aihe olisi jokin muu, voisin sanoa sinulle, että vaikka tiedänkin sinun olevan loistava opettaja, niin voisi sinusta tulla myös mahtava kirjailija. Mutta aihe on kyllä vetänyt melko sanattomaksi.. Onneksi sait nyt parempia uutisia! Olet monen iltarukouksissa! t. Ex-kollega Saila

Anonyymi kirjoitti...

Jipii, jihuu, upeeta Tiina!
Torvisoittokunta ja kakkua sisään!!!!
Ihania positiivisia uutisia, ota niistä kaikki irti! Niin paljon pettymyksiä matkalla ollut, nyt on lupa iloita. Nämä uutiset pelasti koko loppuviikon monella muullakin kuin teidän perheessä!
Hengessä mukana kaikki kolleegat!
Torstaina täytellään pakkasta, eikös?

Anonyymi kirjoitti...

Helpotuksen huokaus myös täältä pääkaupungista kummipojan perheestä!

tiina kirjoitti...

Ihania ystäviä täällä verkossa! Sairastamisen mukana tulevia hyviä puolia (niitäkin on) ovat ihmissuhteet. Toisaalta uudet tuttavuudet, toisaalta tiiviimpi yhteydenpito "vanhojen" kamujen kanssa. Terveisiä kaikille!