maanantai 6. huhtikuuta 2009

huovutusterapiaa

Joskus tekisi mieli olla useassa paikassa yhtä aikaa. Tänään olisi klo 18.00 ollut tarjolla yleisöluento rintasyövästä, muskariopettajan sijaisuus, kirjoittajakurssin on line-tapaaminen sekä äiti-ihmisten askarteluilta. Kaikki olisi kiinnostanut, joten valitsin sen, mihin olin ensimmäiseksi ilmoittautunut, askarteluillan.

Jo vakiintunut naisihmisten huovutusilta jo melkein vakiintuneella porukalla oli taasen virkistävä kokemus. Käsillä tekeminen on terapiaa parhaimmillaan, varsinkin kun siihen liittyy jutustelu ja hyvät tarjoilut, suolaista makeaa suolaista..

Tänään syntyi pupuja. Tämä pupuneiti on niellyt kaksi piipunrassia ja kaksi styrox-munaa, sekä kasan villahahtuvia. Sitten vaan neula tikuttamaan tiuhaan. Terapian vaikutusta voi vahvistaa kuvittelemalla neulaniskuille sopivia kohteita, kuten nyt vaikka syöpäsolut. Täältä pesee!

2 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Onpa söpöläinen pupulainen. Askarteluilta oli hyvä valinta!

Nina kirjoitti...

Ihana pupu!Oma pääsiäisen rakenteluni on hieman vaiheessa tästä työvuoroputkesta johtuen, mutta onneksi esiteini 11v vielä tykkää pääsiäisaskartelusta ja virpomisvitsat sentäs koristeellisena ovat keittiössä, ruohokin hieman alulla...tulos vielä melko epävarma. Mutta jospa se pääsiäinen meille tulis tänä vuonna hieman vähemmällä tekemisellä...ensi kerralla sitten tehokkaammin:)