torstai 11. joulukuuta 2008

kotipäivä

Seitsemäs päivä toisesta hoidosta uuden ajanlaskuni mukaan. Yöllä jo nukutti enemmän kuin viikkoon, eli kortisonivaikutukset alkavat hälvetä, huh. Päivien ajoittainen hyperaktiivisuus on ihan tervetullut lääkkeen sivuvaikutus, mutta yöt mielelläni viettäisin nukkumatin mailla. Unta on joka yöksi riittänyt, mutta laatu on ollut kevyttä ja määränkin kanssa vähän niin ja näin.

Aamulla olo oli hieman tukkoinen ja kurkkukin tuntui oudolta. Piti pistää lukujärjestys uusiksi ja viettää kotipäivä, vaikka tarkoitus oli virkamiesseurassa suunnitella lähikuntien nuorten tulevaisuutta. Sori nuoriso, nyt piti pistää terveys etusijalle. Ja viikonlopun pikkujoulut, niitä ei halua missata:) Onneksi olo helpotti aamun aikana, liekö kurkkukivut vielä sytostaatin jälkivaikutuksia.

Puuhakkaan kotipäivän päätteeksi alkaa lupaavasti tuntua siltä, että ensi yönä katselen unia ihan urakalla.. Jospa ihan kellonsoittoon asti.

Drinkkivinkki

Pikkujoulun drinkkivinkkinä tarjoan erään suvun juomareseptin. Sukujuhlissa ja vastaavissa pippaloissa suvun vanha taata saattoi innostua tunnelmasta ja käydä ahkerasti boolimaljalla, mistä ei juomaan tottumattomalle vanhalle herralle hyvää seurannut. Niinpä illan kuluessa taatalle tavattiin sujauttaa aina ihan oma pullo käteen, mistä hän oli kovin kiitollinen. Kuten muukin juhlaväki, olihan pullon kirkas sisältö muilla hyvin tiedossa: puhdasta vettä ja muutama tippa munkkiluostarin yrttiuutetta. Suosittelen muillekin!

Ei kommentteja: