perjantai 30. tammikuuta 2009

55e

Voiko mukavammin päivä enää alkaa.. kuin loikoilemalla pari tuntia kosmetologin käsittelyssä. Ennen hoitopöydälle käymistä yläruumis on tapana riisua alusvaatteisilleen, mutta kerroin olevani tosi vilukissa ja pitäväni t-paidan päällä;) Ohennettu rintalihakseni poistetun rinnan yläpuolella ei nimittäin jätä tulkinnan varaa satunnaisellekaan katselijalle.. Sitten vain vällyjen sisään ja silmät kiinni, vaikka aika vasta ne olin auki saanut.

Nautinnon maksimoimiseksi kerroin heti kättelyssä, että kotimme kylppärikaappeihin kätketystä kosmetiikasta saisi pienen tukkubisneksen pystyyn. Totta tai ei, mutta en halunnut kuunnella paria tuntia mainospuheita juuri ihotyypilleni sopivista tuotteista, vaan radion aamuohjelmaa. Näppärä kosmetologiopiskelija nappasi vinkin, ja sain rauhassa fiilistellä aamuhittien parissa taitavien sormien hieroessa ja nyppiessä kasvojani. Turhuuksien turhuutta, mutta ah niin ihanaa.

Itsekseni naureskellen pyysin samaan pakettiin vielä kulmakarvojen siistimisen ja värjäyksen, sillä nyt on korkea aika lopettaa huolehtiminen ihokarvojen mahdollisesta lähtemisestä. Jos tippuvat, tippuvat sitten hyvin muotoiltuina ja kauniin värisinä. Mutta pliis: voisko ihan ekana tippua säärikarvat?

4 kommenttia:

Sipulix kirjoitti...

...ja säärikarvojen jälkeen bikinraja...kainalokarvat...nenäkarvat, korvakarvat... ;) sun aamu kuulosti ihanalle.

Annukka kirjoitti...

Joo arvaa vaan, miten käy. Säärikarvat pysyvät tiukasti kiinni vielä, kun kaikki muut karvat ovat jo tipotiessään, kuinkas muutoin ;)

Ihanalta kuulostaa tuo sinun hemmotteluhetkesi, niitä kannattaisi harjoittaa useamminkin!

Nina kirjoitti...

...juu samoin kun edellinen...eli valitettvasti ilo säärikarvojen tippumisesta on lyhyt;) Eli viimeisenä ko kasvu hiipui...ja ekana alkoi;)
Mutta hemmotteluhetkesi ihana..taisin saada virikkeen tästäkin:)

tiina kirjoitti...

Seuraavaksi sitten kosmetologipakettiin vielä säärikarvojen vahaus...