perjantai 2. tammikuuta 2009

yrittää olla karanteenissa

Veriarvojen alhaisuuden vuoksi käskettiin pysytellä flunssa- ja tartuntatautikaranteenissa, sillä pöpöjen iskiessä luvassa olisi mahdollisesti sairaalajakso. Yritän karanteenia kuuliaisesti noudattaa seuraavat pari viikkoa, mutta kyllä tämä tahdonvoimaa vaatii. Kyläpaikkojen tautitilanne tulee tarkistaa, tuntuu typerältä vaikkakin tarpeelliselta. Alennusmyynteihin ei uskalla mennä, ovat sen verran kuhisevia ja köhiseviä paikkoja, joten riepujen katselun jätän suosiolla tuonnemmaksi. Pakkanen paukkuu nurkissa, eikä alkuperäisen suunnitelman mukaista urheilulomaakaan voi toteuttaa.

Onneksi kotona riittää perheenemännälle pientä kivaa puuhastelua. Orkideat nauttivat kerrankin oikeaoppisesta kastelusta sulatetulla lumella, ja kaikenlaiset arkistot (romu- ja paperikasat, suom. huom) saavat kyytiä. Pölypalloja metsästelen aikani ratoksi, kuten kuusen neulasiakin,eivät nimittäin tunnu mukavilta lakanoilla. Tähdellisempiä hommia saattaisi myös löytyä esimerkiksi pyykkikaapin kätköistä, mutta lomalla kun ollaan, voi hanttihommat valita inspiraation mukaan. Tai jättää valitsematta, ja keskittyä yöpöydän notkuvaan kirjatarjontaan tai tv-viihteeseen, joka on jäänyt viime kuukausina melko vähiin. On tainnut omassa elämässä olla draamaa aivan kylliksi..

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi ei blogiasi lukevien pöpöt tartu tätä kautta, täällä kun on jos minkälaista kuumetautia liikkeellä.

Voimia karanteenialueelle! Onneksi kotona riittää aina työsarkaa.

Nina kirjoitti...

hei
jaksamisia sinne karanteeniin:) itse hieman turhauduin kun piti välillä tuota asiaa toteuttaa ja kun koki oman olonsa ihan "normaaliksi"..Mutta onneksi tuo karnateeni vain tilapäistä ja äkkiä tuo aika kuluu:)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta ja terveisiä kotiseudultasi Satakunnasta. Tulimme sieltä tänään uuden vuoden vietosta. Pitkästä aikaa talvinen maisema sielläkin!
Olen seurannut taisteluasi tiiviisti ja huomaan, että nyt viime aikoina on ollut jo pitkään toiveikkaita uutisia. Toivon sydämestäni, että sama suunta jatkuu tänäkin vuonna ja tsemppi ja taistelutahto säilyvät! t. Riikka

Anonyymi kirjoitti...

Olen sinuun myöhemmin yhteydessä. Nyt en jaksa. Maanantaina sytostaaatit ja rtg jos veriarvot sallii.


Rukoilen meidän molempien puolesta

Sinua ajatellen!
Äiti, 49v ,ei sama tauti,mutta sinnepäin