tiistai 8. joulukuuta 2009

reeniä pukkaa

Juontaja 1: Kurkistetaanpa korvatunturin joulunaluspuuhiin. Jouluun on vain viikko aikaa, ja luulisi tonttujen olevan kovasta työn touhusta lopen uupuneita. Mitä vielä! Päivän töiden jälkeen tontut suuntaavaat vielä liikunnallisiin harrastuksiin. Maanantaisin voimistellaan yhdessä ja keskiviikkoisin pelataan sählyä. Lenkkipolulla käy kova vilske, ja harjoitteleepa muutama tonttu maratoniakin varten.

Juontaja 2: Kaiken innostuksen takana on tonttujen terveydenedistämiskeskus, joka huolestui tonttujen arkiliikunnan vähentymisestä. Koneet ovat tulleet helpottamaan työtä pukin pajassa, ja työmatkatkin taittuvat nykyisen lumitilanteen takia usein helikopterilla. Tontut saatiin innostettua "kunnossa kaiken ikää"-ohjelmaan, joka on tarkoitettu yli 200-vuotiaille tontuille. Kuntokampanjan tarkoituksena on lisätä tonttujen terveyttä ja työhyvinvointia. Siinä on kyllä onnistuttu. Onpa itse joulupukkikin ehtinyt välillä mukaan iloisiin kuntoiluhetkiin.

Juontaja 1: Seuraavassa näemme syksyn harjoitusten tulosta.

Viilasin vielä iltani iloksi vähän joulujuhlan juontoja, mutta nyt on valmista. Sekaan on källiä uittaa sisäpiirijuttuja, esim. viittaukset opettajainhuoneen harrastekalenteriin eivät ulkopuolisille aukea. Itse ohjelmat ovat kuitenkin taattua ja hienoa oppilastyötä, joka aukeaa itse kullekin säädylle... kunhan vain saadaan valmista aikaan. Tulosta nähdään ensi viikon torstaina. Reeniä pukkaa:)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:D Kylläpä kalenteri nauratti! Tulee oikein ikävä koulun juhlia. :) Pitäisiköhän sitä hakea anomusta vierailijalipulle?

t. Emmi

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa ja minua nauratti jo nyt. Erityisesti se, että itse olen vapaa joulujuhlavuorosta:)

Ja Emmille tiedoksi: eräs koulumme "tonttu" (saatoin olla minä..) laitteli tänään tekstareita äikkäriopeille, mutta sinun numeroa ei puhelimestani löytynyt, joten TERVETULOA!

t. Riitta-tonttu

tiina kirjoitti...

Keväällä nauran minä:)
Tervetuloa vaan katsomoon, tunnelmaa ja tungosta riittää!