tiistai 22. joulukuuta 2009

hyvä lämmin hellä


Joulustamme on tulossa hauska, iloinen rauhallinen, herkullinen, piparintuoksuinen, lämmin, hyvä, siunattu ja kultainen. Kiitos ystävät! Näillä toivotuksilla joulu ei voi mennä pieleen.

Tällä hetkellä tunnelma on lämmin (uuni vielä hohkaa) ja piparintuoksuinen, sillä siunatut lapset innostuivat iloisiin leivontatalkoisiin. Olo on hyvä ja helläkin, rauha on laskeutunut niin kotiin kuin mieleenkin. Huomenna on hauska herätä ilman kellonsoittoa ja venytellä rauhallisesti kun kultainen mies lähtee vielä siivoamaan työpöytäänsä lomakuntoon.

7 kommenttia:

Tilu kirjoitti...

Noiden toivotusten jatkoksi toivottelen leppoisaa joulua sinulle teitin perheelle.
Uuden vuoden toivotukseksi pitäisi kai toivotella tasaista uutta vuotta, ettei olisi niin mäkinen ja muhkuinen kuin kulunut vuosi.

T: Tilu

Kiara kirjoitti...

Rentoa joulua!

Kati kirjoitti...

Joulu vanha, ikuinen, aina yhtä kultainen, kaunis, herkkä, hempeä, pyhä, lämmin, lempeä. Jouluaaton odotusta, hyvän joulun toivotusta!

Terveiset koko sakille ja kiitos kortista!

Leen@ kirjoitti...

Mieluusti minäkin olisin vaikka ihan perinteisen kortin tai vaikkapa joulukukkasen sinulle lähettänyt. Kuluneen vuoden aikana kun tsemppauksesi on ollut tosi tärkeää. Kiitos siitä! Ja oikein antoisaa ja ihanaa joulunaikaa. Sen isoimman joululahjan taisit jo saada joten tästä eteenpäin kaikki on silkaa iloa. Viisaasti käytät kaupan jouluruokia hyväksi, niin mekin, ainoastaan rosolli on minun tehtävä itse kun en pysty etikkaisia punajuuria syömään.

Joulu, jonka saimme, alkakoon!

sanna kirjoitti...

Tiina, haluan toivottaa mielettömän ihanaa ja lämpöistä Joulua sinulle ja perheellesi.

Punatulkku kirjoitti...

Oikein Kivaa Joulun aikaa sinulle ja perheellesi ;))

tiina kirjoitti...

Kiitos toivotuksista! Lähetän telepaattiset joulukukat kaikille kanssamatkustajille än yy tee nyt! Olkaa hyvät, valkoisia hyasintteja (telepatiakukalle kun ei voi olla allerginen), murattia vihreäksi ja kultapalloja. Ympärille vielä heinää ja rustiikkinen kori:)