maanantai 7. joulukuuta 2009

puoli pipoa purkissa


Tämän päivän luukussa voisi olla kuva läppäristäni, joka luultavasti suoritti viimeisen palveluksensa viikonloppuna -toki sopivasti juuri takuuajan umpeuduttua, kuten kaikki koneet. Tunnustaudun tietoyhteiskunnan siviiliuhriksi, olo ilman omaa konetta on aika avuton. Työjututkin hoitelin tuolla myyrätarroin koristellulla minikannettavallani, joka tähän saakka on toiminut ihan kiltisti.

Kuvassa voisi olla myös automme vasemman takavilkun tienoo, jossa komeilee hienoinen painauma muistona kiireisestä lähdöstä illan balettiharjoituksiin. Tai sitten kuva voisi olla autokatoksen nurkasta, josta maali on lähtenyt lommon korkeudelta. Sentään oli puu kestävämpää kuin pelti. Hyvin ehdittiin tyttököörillä kaupunkiin harkkoihin, mutta olisimme ehtineet, vaikka olisin peruuttanut pihasta aivan rauhassakin.

Seitsemännen päivän luukusta voisi kurkistaa myös finnairin logo, ihan vain muistutuksena siitä, että miehenpuoli on edelleen maailmalla. Illaksi kotiin -mainoslause ei tänäänkään pitänyt paikkaansa. Toisaalta, ehkä pisnesmiesten ilta on vähän myöhemmin. Asioilla on aina myös hyvät puolensa, ja tällä kertaa se oli ehkä se, että ehdin jo ennakkoon varoittaa miestä biilimme oikomishoidon tarpeesta..

Tällä kertaa luukkuun pääsee kuitenkin myssy. Jottei tällainen tavallista kaaosmaisempi maanantai jäisi painamaan mieltä, tarvitaan puolisen tuntia toimintaterapiaa. Kuutosen puikot käteen, ruska-lanka juoksemaan, ja puoli pipoa on purkissa. Jo helpottaa!

3 kommenttia:

Kiara kirjoitti...

Loistava päivä kaikenkaikkiaan siis?!? Nooh, jos maanantai oli tollainen, olisiko tiistai jo parempi. Ja loppuviikkoa kohden vain paranee.

Pieni himpula lumipeite valaisee mieltä. Toivon hartaasti, ettei tämä häviä.

Kalenterisi on ihana. Kiitos kuvista.

Punatulkku kirjoitti...

No voi että, kaikkea sitä kerkiää tapahtumaankin yhden päivän aikana. Mutta lopputulos - puoli pipoa - on kyllä ihan hyvä saavutus tuon kaiken jälkeen ;))

tiina kirjoitti...

Illalla kotiin tullessa talossa soi vielä kaiken kukkuraksi talohälytin (??). Onneksi sain ulinan loppumaan näppäilemällä sattumanvaraisesti näytössä olevia nappeja. Ei mitään tietoa, mistä hälytys johtui tai pitäisikö asialle tehdä jotain.. on tämä nykytekniikka vaan ihmeellistä. Mutta maanantaikin sai loppunsa.

Ja minä saan kuulema joulupukilta peruutustutkan:)