maanantai 25. lokakuuta 2010

viittä vaille altaan reunalla

Yksi sormi enää, sanoi peltonen kun kömpi maanantaiaamuna viereen puoli yhdeksältä. Olemme viikonlopun jälkeen jo lomarytmissä, vähitellen myös lomafiiliksissä. Jos sittenkin, kaikesta huolimatta, kenties ja ehkä pääsisimme reissuun. Koko perhe.

Pakkaaminen aloitettiin olennaisesta, eikä se ollut uikkarit, vaan sinipunainen kangaslaukku täynnä ibusalia, idoformia, imodiumia ja muuta, mitä emme toivo tarvitsevamme. Sittemmin kassiin on lennätetty myös kasapäin t-paitoja, shortseja ja aurinkorasvaa, mille ennusteiden mukaan näyttäisi olevan käyttöäkin. Gran canarian viikon sääennuste on kovin keltainen.

Olemme kuin ihmeen kaupalla onnistuneet pitämään joukkueen terveenä. Kukaan ei oksenna tai edes yski, vaikka lähiympäristössä niin on tehty jo useita viikkoja. Syto-oireetkin alkavat näin viikon kuluttua hoidosta olla historiaa, joten reissun ei pitänyt olla kiinni kuin herätyskellon toimivuudesta. Tähän väliin tarvittiin tietysti vähän lisää jännitystä, jota tarjosivat lentomekaanikot sunnuntai-iltaisella lakonjulistuksellaan. Kuitenkin, jännityksen ja "mitä minä sanoin" -hetkien jälkeen viimeisin arskamatkaviesti väläyttelee meille lupausta lämmöstä: lentonne lähtee suunnitellusti...
Ja paluustahan ei ole edes väliä:)

Jokunen este on vielä voitettava. Mielessäni kuvittelen jo aamua tuolla meidän kansainvälisellä kentällämme tai helteistä iltapäivähetkeä auringon maassa..
Rouva, tuletteko käsintarkastukseen. Ai porttiko? No oliskohan tämä an implanted vein catheter? Joo, on metallia, siksi piippaa. Ei, ei ole hiukset omat. Ei etten ole passikuvani näköinen? Liiveissäkin on täytettä, juu. Ai nämä vahvat kipulääkkeet? Omaan käyttöön on. Ihan vaan, varmuuden varalta. Ja mitään diagnooseja tai lausuntoja en aio mukanani kuljettaa, ja jos todisteita ovat vailla niin heitän pertsan pois ja esittelen arpiani, luulisi paatuneimmankin turvamiehen olevan vaikuttunut syöpälookini edessä.

Huokaisen siis vasta, kun istun hotellimme uima-altaalla, kädessä pokkari ja vieressä lasillinen kylmää valkoviiniä. Silti, toinen jalka on jo siellä uima-altaassa. Ooo las palmas, oo las palmas..

37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tiina ja koko perhe

Oikein ihanaa ja virkistävää lomaa koko porukalle. Nauttikaa auringosta ja yhdessäolosta ja kaikesta siitä mitä loma vain tarjoaa. Unohtakaa suomen syksy ja sateet sekä sairaudet. Olemme hengessä mukana ja ollaan kiitollisia, että pääsette viimein yhteiselle reissulle.
Terveisin Pirkko ja Lasse

Anitta kirjoitti...

Ihanaa, että lomanne toteutuu. olette sen kyllä ansainneet.
Ja tulkaa toki pois sieltä reissusta kuitenkin, terveinä ja nauttineina onnistuneesta lomasta.
Mukavaa, lämmintä, aurinkoista, ihanaa lomaa!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa koko porukalle!!

Täällä eletään hengessä mukana. =)
Suosikoon teitä kaikki ilman, veden ja ilon haltijat!


-Kati =)

Kitsune kirjoitti...

Portti voi tosiaan olla "kiva" turvatarkastuksessa. Minä viimeksi lennellessäni pääsin selittämään kahteen otteeseen mikä tukihiha on. Ruumiintarkastuskin pidettiin, mutta liiveihin ei sentään kurkittu. ;)

Aurinkoista ja virkistävää lomaa! Ladatkaa nyt akut täyteen aurinkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti sanottu: unohtakaa syksy, sateet ja sairaudet. Nyt kaikki S-asiat siis unhoon ja aurinkoa, lepoa ja lomailoa kohti!

Olette lomanne ansainneet!

Turvallista matkaa!

tiina kirjoitti...

Kiitos! Kyllä tästä hyvä loma tulee. Syksy, sateet ja sairaudet jäävät tänne, niitä emme mukanamme kanna. Pitäisi vissiin vääntäytyä emännänkin yöpuulle, että jaksaa aamulla herätä "kelivaran" kera.

Ja häveliäästi huomauttaa hän myös vielä tuosta valkoviinilasista, että se kuuluu kuvaan sillä se kuuluu hintaan. Kuten myös aamupala, lounas, jäätelöbaarin antimet, allas-snacsit ja illallinen. Että hyvät ppp:läiset, ensi viikolla jätän omat lukemani ehkä ilmoittamatta..

Sanna kirjoitti...

Maailman parasta lomaa koko perheelle! Naatiskelkaa, uittakaa varpaita altaassa ja rentoutukaa!
Hyvää oloa <3

savisuti kirjoitti...

Ihanaa lomaa! Nauttikaa joka hetkestä!

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Kun luin tuota listaa kaikesta, mikä kuuluu hintaan - tuli tosiaan heti mieleeni ppp ;) Mutta matkallehan ei lähdetä niuhottamaan vaan lataamaan akkuja!

Olette varmasti jo matkalla - toivottavasti kaikki sujuu hienosti ja lomanne on täydellinen!

olga kirjoitti...

Vähän ihan kateeksi käy, kun katson täällä pimeää aamua. :P

Se on jo ihme, että kaikki porukka on kunnossa, yleensä aina jollain on jotain. Pääasia, että itse pysyt terveenä koko ajan. On sinulla hyvä arsenaali mukana. Joskus semmoinen loma, missä kaikki on valmiina, etenin lasten kanssa ollessa on ihana, ei tarvitse miettiä mistä ja milloin ruokaa, juomaa. Niitä koko ajan kaikki haluaa.

Valkoviinilasillista nauttisessa siellä altaan reunalla, auringoan pasiteessa, on varama ettei sairaudet tule mieleen.

Rentouttavaa lomaa!

Anonyymi kirjoitti...

Pokkari ja valkkari ja koko perhe !!! Hieno homma !
Naatiskelkaa arskasta ja kaikesta snacksista ; ) Täällä korvessa saa sitten taas palata aikanaan ruotuun sitten kun huvittaa ; )
pirtsikka

Nina kirjoitti...

Oikein ihanaa lomaa:) ...mutta jos kuitenkin ees reseptit mukaasi???Siis niiden kipulääkkeiden osalta edes...ettei tulis oikeesti ongelmia:)Muut lausunnot voit jättää suosiolla pois.

nautiskelkaa:)minun pitänee vain ilmeisemmin tätä kaamosväsyä taltutella jollain korvalampun valolla;)(kertovat terveysportissa ja muualla sellasen auttavan;)Lomailen itsekkin nyt puoltoista viikkoa...hiukan liikekannalla olevalla ohjelmalla ehkä, mutta lomalla kuiteski:)

Adelhaid kirjoitti...

Aurinkoista ja lämmintä matkaa!
Mun portti oli ainakin muovia, valkoista sieltä haavasta vilkkui, kun repesi auki, eikä piippaillut turvatarkastuksessa. Ja hyvin mun vara-Panacodit lensi käsilaukussa Hollantiin ja takaisin, kukaan ei kiinnostunut vaikka niin epäilyttävässä maassa käytiin. Joten älä huolehdi.

Kiara kirjoitti...

Oiih, toivottavasti on aurinkoista reissulla!!!

Anonyymi kirjoitti...

Siellä ne nyt paistattelee! Ihanaa lomaa teille!

betty kirjoitti...

Ihanaa että pääsitte matkaan ! Tosiaan vielä viime hetken jännitystä tarjosi tuo lakkouhka... huh huh. Siellä sinä kilistelet uima-altaalla arskan paisteessa, nauti, nauti ja nauti !

Tilu kirjoitti...

Minäkin harmittelin mielessäni tuota lakonuhkaa kun muistelin, että teidän pitää päästä reissuun.

Oikein mukavia lomapäiviä teidän porukalle!

Anonyymi kirjoitti...

Paluulippu unohtui?

Kitsune kirjoitti...

Minäkin tulin kyselemään oletteko jo reissusta palanneet ja miten meni matka?

tiina kirjoitti...

Juuri istahdin koneelle, ensimmäistä kertaa reiluun viikkoon.. Tämä on ollut todellinen LOMA, ihan kaikesta. Ja ihan täydellinen sellainen.

Aurinko paistoi, lämmintä riitti ja ppp:n punnituksiin en aio osallistua seuraavaan pariin viikkoon.. Huomenna yksityiskohtiin:)

Nyt tämä huokaa, päivä on mennyt täydellä vauhdilla vaikkakin puolivaloilla, kone oli reippaasti myöhässä ja nukkumaan päästiin vasta aamuyöstä. Että taas oma sänky kutsuu.. Öitä!

Kitsune kirjoitti...

Kiva kuulla että oli onnistunut LOMA oikein isoin kirjaimin! Kauniita unia ja jäämme odottelemaan lomakuulumisia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Teretulemasta takaisin Suomen kamaralle!

Ihana kuulla, että lomanne sujui mahtavasti ja tärkein tehtävänne eli rentoutuminen onnistui täydellisesti. =)

Me ollaan täällä koto Suomessa pidetty sadetta ja katseltu pimeyttä teidänkin puolesta.

Mutta odottelen innolla matkakertomusta, vielä kerran tervetuloa kotiin!!

-Kati

Anonyymi kirjoitti...

Hey thеre! Quiсk question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my iphone. I'm tгying to find
a theme or plugin that mіght be able to fіx
this іssue. If уou have anу recommendations,
pleasе share. Thanks!

Stop bу my webpage :: how to build boat dock
my webpage :: build own boat

Anonyymi kirjoitti...

I'm not sure exactly why but this website is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll
chеck back later and see if the problem still eхists.


Here iѕ my web-site fruit machines for sale

Anonyymi kirjoitti...

Gгeetings from Los angeles! I'm bored to death at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I love the knowledge you present here and can't wait to take a look when I get home.
Ι'm shocked at how quick your blog loaded on my mobile .. I'm
nοt even using WIFI, just 3G .. Anyways, greаt blog!



Нavе a loоk аt my ωebsite - are there ways to get taller

Anonyymi kirjoitti...

With havin so much content do you eveг гun intо anу isѕues of plagoriѕm or copyright νіolation?
Mу sitе has а lot of completely unique content I've either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any techniques to help reduce content from being stolen? I'd certainly apрreсiate it.


Here іs mу wеbpage; how to save money at disneyland

Anonyymi kirjoitti...

I don't even know the way I ended up here, however I believed this post used to be great. I do not know who you're howevеr ԁefinіtely уоu're going to a famous blogger should you aren't
аlгeady. Chеers!

Hеre is my web pagе: Batman Battery Operated Car
My website > battery operated cars kids

Anonyymi kirjoitti...

Hі theгe! I know thіs is somеwhаt οff topic but I waѕ wоndeгing if yоu kneω where I could gеt a captсha plugin for my comment fоrm?
I'm using the same blog platform as yours and I'm
hаving trouble finding οne? Thanks a lot!



Look into my web blog - jumping
Also see my site > jumping higher

Anonyymi kirjoitti...

When some onе searсhes for his requіrеd
thing, theгefοre he/shе wants tο bе
available that in ԁеtaіl, thus that thing іs maintained oѵеr hеге.



Feel freе to surf to my web page: grow breasts

Anonyymi kirjoitti...

Hi, I think yοur blog might be having browseг compatibіlіty іssueѕ.

When I loοk at yοur websіte in Safaгi,
it lookѕ fine but when opening in
Intегnet Explorer, it has some overlарping.

I just ωanted to give yоu a quick heаds up!
Οther then that, wоnderful blog!

Here is my website ... how to get bigger boobs naturally

Anonyymi kirjoitti...

Thіs іs my first time рay a
quick ѵisіt at heге аnd i am
genuinely hаppy to read evеrthing at alonе plaсe.


Нere is my ωeb blog; ringing in ears treatment

Anonyymi kirjoitti...

Hi there! Thiѕ is my fiгst сomment heгe so I
just wanted to give a quick shout out anԁ tell уou Ӏ gеnuinely enϳoy rеadіng through уour postѕ.
Can you rеcommend any otheг blogs/ωebsites/forums thаt go oveг the same
subjects? Thanκs a tоn!

Stop by my ωeb blog - http://internetsensation.com/ByronL47

Anonyymi kirjoitti...

Grееtіngs frοm Idahо! I'm bored to death at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I love the information you provide here and can't ωait
to taκе a look ωhen I get home. I'm amazed at how fast your blog loaded on my phone .. I'm not even using WIFӀ, јuѕt 3G .

. Anywaуѕ, ωondеrful blog!

Chеck out my webpаge :: colonic irrigation birmingham UK

Anonyymi kirjoitti...

It's a pity you don't have а donatе button!
I'd without a doubt donate to this fantastic blog! I guess for now i'll sеttlе for book-markіng and аԁding your RSS feed to
my Gоogle accοunt. I look forωard to brаnd new updates anԁ
will ѕhare this site with my Facebook group. Ϲhat soon!


My blog ... best storage companies

Anonyymi kirjoitti...

Have yοu ever conѕidered wгiting аn e-book
or guest authoгing on other blogs?

I have a blog centered on thе same tοpics
you discuss and would really like to have you ѕhаre sοme storіes/information.
I know my readerѕ wοuld enjoy your ωorκ.

If уοu're even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

My blog post; How to get bigger boobs naturally

Anonyymi kirjoitti...

Hello! I know this is kind of off-topiс howevег I nеeded to ask.

Does building a well-еstablished webѕite like yοurs гequire a mаsѕive аmount work?
I'm brand new to blogging however I do write in my journal daily. I'd like to stаrt а blog
ѕo I ωill be аble to share my eхperience and fеelings online.
Please let me know if you have аny kіnd of suggestionѕ or tips for nеw aspiгіng bloggers.
Тhankyou!

Here iѕ my page - 24 hour Emergency Plumber Solihull

Anonyymi kirjoitti...

Hey! I know thіs is kinda off toρiс but I'd figured I'd аsk.
Would you be inteгested іn exchanging linκs or mауbe guest
authoring a blog artіclе oг ѵice-ѵersa?
My website аddresses a lot of the same topics as
yours and I believe we сould greatly benefit
fгom each other. If you might bе interested feel frеe to shoot me an
еmail. I look forward to hearіng fгοm you!
Excellent blοg by the way!

my wеbpаgе; Hypothyroidism Treatment for women