perjantai 15. lokakuuta 2010

pukeudutaan pinkkiin
Vielä viime hetken muistutus siskot (ja miksei veljetkin), että tänään sitten pukeudutaan pinkkiin. Ehtii ehtii, vaikka illaksi sitten, jos nyt on sattunut jotain väärän väristä päälle. Roosa-nauha -kampanjassa on amerikkalainen makuvivahde, mutta olen hyväksynyt tuon kaupallisen himphömpän hyvän asian puolesta. Myytävät tuotteetkin kun ovat laadukasta käyttötavaraa, fiskarsin puutarhavälineistä ja saksista lambin vessapaperiin, eli mitään turhaa krääsää ei tarvitse hyväntekeväisyyden nimissä hankkia. Täällä pohojosessa voipi ostaa vaikka talon, ja tukea täten rintasyöpätutkimusta -vaaleanpunainen kiitos tutulle asunnonvälittäjälle, joka tällaisen tempauksen on putiikissaan pistänyt pystyyn!


Päivän huivin väri siis on määrätty, ja muutakin vaaleanpunaista kaapista löytyi. Löytöjä esittelen lähinnä täällä neljän seinän sisällä (no, lisäksi apteekissa ja ihan pikaisesti parissa kaupassa..), myönnytyksenä matalille veriarvoille olen luvannut vältellä ruuhkaisimpia ja räkäisimpiä paikkoja ainakin - hm, hetken. Yllä olevassa asetelmassa päivän huivi sekä mammalomailevilta työtovereilta tuliaiseksi saatu oikeanvärinen ruusukimppu, roosa-nauha -tuote sekin. Kaunis.


Joillekin tämä pukeudu pinkkiin -päivä ei aiheuta lainkaan ylimääräistä päänvaivaa. Viisivuotiailla prinsessoilla jokainen päivä on vaaleanpunaista unelmaa, sukista hanskoihin, sukkahousuista paitaan, unikaveriin, lelupäivän leluun ja tarhareppuun. Pukeminen sujuu aamun pikkukakkosen tahdissa huomaamatta, samalla kun lauleskelee "pikkukakkosen posti, postilokero kolmeneljäseitsemän, kolmekolmeSAKARI, tampere kymmenen..". Koululaisia jaksaa tämä naurattaa joka kerta, onneksi neiti ei ole vielä keksinyt postia sakarille lähettää.

Ja vielä kuvateksti. Tähän sopii sähköposteissa kiertävästä roosa-viestistä nappamani toive "find a cure before I grow boobs". Siksi. Pukeudu pinkkiin.

17 kommenttia:

Kiara kirjoitti...

ONNEKSI huomasin ottaa pinkin hiusnauhan mustien vaatteitteni seuraksi tänään. Ja hupparissakin on pienen pieni pinkki kuva.

Kiitos muistutuksesta.

Kiara kirjoitti...

p.s. pistin sullekin kutsun blogiini, jonka järjellisyydestä en ihan varma vielä ole.

Anonyymi kirjoitti...

Pukeudutaan pinkkiin ehdottomasti ; ) Jaksamisia sinulle ja ihanaa loman (aurinko) odotusta !
pirtsikka

betty kirjoitti...

Mä voin täällä yksin kotona viimeisenä sairaslomapäivänäni laittaa vaikka pinkit sukat (joo mulla on hirveen näköiset tosipinkit sukat olemassa).

"find a cure before I grow boobs". Tämä yhdessä peltosen kuvan kanssa sai vedet silmänurkkiin -juuri näin, kaikki peukut sille että näin käy !

olga kirjoitti...

Minullakin on samanlaisia ruusuja maljakossa. Hyvän asian takia, vaikka välillä menaa mennä markkinatouhuksi.

tiina kirjoitti...

Jo odotinkin kutsua kiara:) Meinasin jo muiden kommenttilooraa käyttää kyselyyn.. Järjellisyyttähän täällä blogistaniassa ei kysellä.

Suunniteltu neljän seinän sisällä pysyttely ei ihan onnistunut, kela ja apteekki juoksuttivat ja jonotuttivat pitkin kaupunkia, mutta nyt on vatsanahassa ja jääkaapissa neupogeniä hintaan 3e, eikä 300e eikä varsinkaan 530e, joka se olisi ilman perus-kelakorvausta.

Pinkki perjantai jatkukoon, sukilla, huiveilla tai vaikka pikkuhousuilla. Ajatus on tärkein. Itselläni oli roosa-nauha ja vaaleanpunainen kaulahuivi kelan aulassa, jossa jonotin tunti ja vartin päälle. Koin saavani katseita,kun päällä olevassa radiossa ruvettiin puhumaan roosa-nauhakampanjasta jne. Piti käydä veskissä tarkistamassa onko tukka hyvin:)

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

"Find a cure before I grow boobs" - aivan!

Muistin kyllä teemapäivän, mutta kuvittelin vain nappaavani vaaleanpunaisen paitiksen kaapista.. Eihän sieltä löytynyt enää niitä anilliininvärisiäkään... Ja kas, kun ei kuusivuotiaan pojan kaapista löydy mitään pinkkiä ;) Laitettiin siis roosanauhat rinnuksiin ja lähdettiin poitsun kanssa valloittamaan Syöpiksen osasto kuutta. Minä sain Herkkua uuden porttini kautta ja poika sai kehuja mm. piirrustuksistaan ja kirjoituksistaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko myöntää, meinasin minäkin unohtaa tämän pinkin päivän, mutta kiitos muistutuksesta! Nyt siis perjantain prisma -reissulle laitetaan ehdottomasti pinkit säärystimet jalkaan. Katsokoon ihmiset! =)

1.5 -vuotias tyttönikin aina osoittelee omaa rintavarustustaan ja hokee "tssi". Siinäpä sitä onkin tarpeeksi mietinnän aihetta..

Ihanaa viikonloppua!

Kitsune kirjoitti...

Samasta syystä kuin bettylle tuli täälläkin tippa linssiin. Toivotaan tosiaan että tutkimuksessa tehdään harppauksia lähivuosina.

Minulla oli hyvän asian puolesta pinkki (no, pinkihkö) paita ja pinkkisankaiset silmälasini (jotka jossain ihme huumassa toissakesänä hankin). Pitäisi varmaan tulevia pinkkipäiviä varten hankkia joku kampanjapaita.

rk kirjoitti...

Kyllä tuo Peltosen kuva sopisi todella hyvin "Find a cure before I grow boobs" -kampanjaan. Niinkuin muutkin täällä, silmät kosteina sitä katselen. Mutta eipäs itketä, elämä nyt vaan on ja me naiset ollaan ainakin päälle päin reipasta väkeä.
Helsingissä aamu valkenee nolla-asteisena kelpo ulkoilusäänä (kunhan nuo pyykit saa narulle). Sitten sauvoja ja ruotsin kurssia ulkoiluttamaan! Huomenna on pakko olla nätimmät ppp-luvut kuin tässä parilla viime viikolla!
Trevligt veckoslut!

tiina kirjoitti...

Find a cure.. se on meidän neidin suusta enemmänkin kipakka käsky kuin toive.. Ja mielestäni aivan realistinen, kun katsoo taaksepäin kehitystä. Monia uusia tutkintalinjoja on tullut viime vuosina, yhtenä uutena lääkkeenä tämä angiogeneesin esto, jota kait minullekin ollaan kokeilemassa. Joko sytostaattien jälkeen tai niiden kanssa, riippuu tutkakuvista neljännellä hoitokerralla.

Täälläkin on myrsky laantunut, ja aurinko killottaa. Kylmän kaunista! REippailulle jees, mutta ensin pitää taasen hoitaa nuorisotaksin velvoitteita. Hyvä kun rk muistutit ppp:stä, lukemat olivat ainakin eilen nätimmät kuin viikko sitten. Että good bye lauantain karkkipäivälle!

rk kirjoitti...

P.S. Karkkipäivän voi aloittaa sunnuntain punnituksen jälkeen, niinkuin Tee viime viikolla! - Paitsi minä!

Sanna kirjoitti...

Peltonen on pop :) Peltonen on niin mun kanssa samaa maata. Vaaleanpunainen on vaan maailman paras väri :)

Find a cure! Yes! Kannatan!

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ppp on?

tiina kirjoitti...

Pallopäät painonpudottajat. Tai edes painonnousun pysäyttäjät:) Tämän päivän tulos +/-0 viimeviikkoiseen. Ja tähän täytyy todeta kuten syöpäarvonkin kanssa, ettei ole ainakaan noussut..

rk kirjoitti...

"Virallisesti" ppp tarkoittaa: "pieni päätös päivässä". Mitä se sitten kenelläkin on. Pyrkimystä terveellisempään elämään pienillä, päivittäisillä, elintapoja pysyvästi muuttavilla päätöksillä.
Mutta me täällä ei olla niin virallisia, joten pallopääpainonpudottajat on passeli nimitys.

Anonyymi kirjoitti...

Okei. :)