lauantai 28. elokuuta 2010

roosa-nauhassa nähdään!


Jotkut juoksevat mitalien toivossa, itse kerään pelkkiä nauhoja -ja niitäkin vain vaaleanpunaisina. Ja tässä tapahtumassa ei tarvitse edes juosta, vaan kehnommallakin kunnolla pääsee mukaan.

Kävin valtiovierailuni alkajaisiksi tsekkaamassa paikan ja kuvauttamassa itseni tunnistuksen helpottamiseksi. Kuningattaren kukkakimppu kuului ehdottomasti kuvaan, se tosin meni ihan aidolle prinsessalle porvooseen. Kuukauden vanhat prinsessat ovat niitä aidoimpia, he eivät tarvitse edes hernettä patjan alle nukkuakseen huonosti. Tosin porvoon prinsessa ei vetänyt hernettä nenäänsä juuri mistään, eikä edes nukkunut huonosti, ihana pikkuneiti! Terveisiä hoviin!

Senaatintori sunnuntaina 29.8 klo 12 näyttää varmasti täydemmältä - ja pinkimmältä - mutta hyvin tänne mahdutaan. Toivottavasti meitä on paikalla paljon, jollain tavalla taudin koskettamia. Ei siksi, että syöpä olisi jokin ilosanoma eteenpäin vietäväksi, vaan siksi, että näytämme miten taudin kanssa tai rinnalla eletään. Ihan normaalia elämää, iloineen ja suruineen, häpeilemättä. Ja että meitä tautisia on valtavasti, mutta kuorman kantajia vielä enemmän. Ja että yhdessä pärjää paremmin. Nähdään!

18 kommenttia:

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Vähän on kai ollut sellaista puhetta, että klo 12:00 Yliopiston rappusilla? Tämä täällä taas sekoilee..

Huomisiin :)

Adelhaid kirjoitti...

Mukavaa ja vähäsateista kävelyä! Mä hoitelen täällä itseäni ja räkäistä perhettäni kuntoon.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö ne yo:n raput klo 12.00 ole hyvä ja riittävän rajattu paikka. Ruokailu lenkin päälle kiinnostaisi minuakin, samalla voisi lörpötellä viimeisimmmät kuulumiset.

Zelda kirjoitti...

Tsemppiä kaikille osallistujille.

umbramaj kirjoitti...

Mihin aikaan lähdette kävelemään? Jos mahdollista niin voisin käväistä moikkaamassa siellä rappusilla, tuon taudin kanssa olen sen verran tuttu. Kävelemään en näillä jaloilla lähde ja kutsu on jo iltapäivällä muualle. Olisi hauska nähdä joten yritän tulla sinne käväsemään! :) Tosin siellä rappusilla voi olla muutama sata muitakin!

Anitta kirjoitti...

Minäkin voisin tulla sinne rappusille. Toinen nilkka on nyt vähän kävelyä vastaan, joten reippaampi kävely voi olla pois ohjelmasta.
Toivottavasti ilma on kohtuu hyvä, ennusteet kyllä lupailee sadetta, mutta jospa sitä tulis vaan pohjoispuolella Helsinkiä eikä ihan rannikolla.

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Anitta - ei ole tässä lähdössä kaikki muutkaan kovassa kävelykunnossa ;)

tiina kirjoitti...

Juu!
Ne yliopiston rappuset klo 12, vähän aiemminkin aion paikalle saapua. Kävelijät ja käväisijät, kiva nähdä teitä kaikkia!

JA syömään kävelyn päätteeksi kutka pääsee ja ehtii, jonnekin. Sovitaanpa sitten siellä.

Meinasin toivottaa että huomiseen, mutta näköjään venähti espoon pileissä huomisen puolelle:)

Kiara kirjoitti...

Jätänpä tännekin kommentin, jossa toivotan hauskaa kävelyä. Itseä vähän harmittaa, etten päässyt mukaan, varsinkin kun perheen kanssa plänätty meno meni sivusuun lapsen sairastumisen vuoksi. Lapsi toki on jo terve, joten sitäkin suuremmalla syyllä olisin voinut olla mukana. Raha tais olla suurin este ex tempore -mukaantulolle. Dooh, odotan kuulevani mukavia pieniä paloja näissä seuraamissani blogeissa.

*huiskuttaa kuningattarelle ja hovijoukolleen*

Anitta kirjoitti...

Kiitos seurasta. Oli tosi mukava tapahtuma ja kiva tavata tuttuja sekä reitillä että myöhemmin syömässä.
Kuningattarelle hyvää kotimatkaa ja vilkutuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos seurasta ja Itävallan nameista! Oli kiva nähdä. Hyvää alkavaa viikkoa!

Tee ‎| teehki@gmail.com kirjoitti...

Kuningatarta ja koko hovia kiittää myös peräkärry. Mukava oli nähdä kaikkia :) Seuraavaksi sitten pikkujoulut..?

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla, että teillä oli onnistunut tapaaminen. Meikkä oli venheessä ja saatiin vettä oikein kunnolla niskaan. Toivottavasti te säilyitte kävelyllä kuivina.
Hyvää alkavaa viikkoa
pirtsikka

tiina kirjoitti...

Kiitos kaikille! Meillä oli nastaa, iloa ja ääntä ilmassa. Sunnuntain porukassa ei tarvinnut paljon tuntojaan selitellä, ja aikas harmaa huumorikin kukki. Ja sen annettiin kukkia.

Kävelyllä märkä tuli vaan takin alle, poliisi hoputti meitä peräpään pitäjiä sen verta:) Sade pysyi hus pois, ja aurinkokin nähtiin ravintolan ikkunasta.

Ei kun pikkujouluja suunnittelemaan!

Kotimatka sujui leppoisasti,tämä päivä onkin ollut peltosen kanssa huomattavasti puuhakkaampi. Ihana arkivapaa.

Maittaela kirjoitti...

Kiitos kivasta kävelyseurasta! Mukava nähdä sinut, Tiina, ja muita blogeista tuttuja livenä.

sanna kirjoitti...

Olipa niin kiva nähdä vihdoinkin!!!
Ai tekö muka perässä käveleviä?! Mehän jouduttiin oikomaan Teen kanssa pikkaisen, ettei se moottoripyöräpoliisi hermostuisi meidän käppäilyyn. Tarttee hieman treenata ensi vuotta varten :)

umbramaj kirjoitti...

Valitettavasti rappusilla käväisystä ei tullut mitään eikä muustakaan sunnuntain ohjelmasta. Haukku oli kipeä ja sen takia meni suunnitelmat uusiksi. Onneksi nyt jo parempi mutta lääkärikäynti (Beellä) on kuitenkin vielä edessä.