maanantai 8. helmikuuta 2010

nallen korvat


Päiväkodin väki harjoittelee näytelmää "pieni punainen kana", eikä pääroolin esittäjästä ole epäselvyyttä. Peltonen osaa omien vuorosanojensa lisäksi myös karhujen, hiirten, kettujen ja muiden tarhakavereiden osuudet, joten kotonakin voi harjoitella -kunhan kana vain saa suostuteltua kotiketut ja -hiiret leikkiin mukaan. Onnistuneeseen näyttämöllepanoon tarvitaan myös rekvisiittaa, jota kekseliäs neitimme kyllä löytää.

Sunnuntaiaamuna suihkusta tullessa olivat puuvillaiset ensiproteesini kadonneet. Pujotin päälleni pelkän verkkoliivin, ja lähdin etsimään kadonnutta täytettä lastenhuoneesta. Peltonen seisoi siellä kypärälakki päässä, mallaten tissejä päälaelleen. Puuvillaproteesit olisivat kuulema olleet mitä mainioimmat nallen korvat, ja ne olisi pitänyt kiinnittää lakkiin hakaneuloilla. En kuitenkaan suostunut moiseen, vaan uitin pumpulit oikeille paikoilleen, tai ainakin sinne päin.

Näytelmäharjoitukset saatiin silti aikaiseksi. Lankomies sai pääroolin peltosen ollessa kertoja, ja muukin läsnä oleva suku pääsi mukaan. Nämä harjoitukset jäivät tosin lyhyenlaisiksi, kun kertoja löysi "käsikirjoituksestaan" kiinnostavampia juttuja, ja unohtui lukemaan hello kitty -lehteä.

9 kommenttia:

Piuku kirjoitti...

höhöö, nallenkorvat!
Ketunnokista ja uunikintaista oon kuullu, mutta että nallenkorvat!

Ystävän uimaproteesia ihastelin tuossa männäpäivänä, hieno oli! Koita saada semmosetkin, että pääsee kroolaamaan!

Huomenna magneettikuvien tulemat. Ugh.
Voimahalitus!

Kiara kirjoitti...

Peltonen on loistava pakkaus!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuva ! Pikku-neiti on NIIIN suloinen keskittyessään lukemiseen ; )

Nallenkorvat - kuulostaa mukavalta, oikein mukavalta.

Poikani sanoi eilen, että pyydä äiti leikkaamaan molemmat tissit pois ja sitten teetät joskus mieleisesi, jos haluut isot niin teetät isot ... Sanoin pojalleni, etten nyt sentään mitään elefantin korvia edes halua ELI korvat on oiva sana tisseille ; )

TIINALLE paljon terkkuja ja ihania "lumensekaisia" hymyjä ; ) * ; ) * pirtsikka

rk kirjoitti...

Kyllä on tärkeät ja monikäyttöiset nämä naisten tissit. Oikein laittoi miettimään mitä kaikkea iloa ja riesaa niistä on. Naisille itselleen enimmäkseen sitä riesaa ja muille iloa. No joo - jatketaan nyt näitä töitä vaan. Hyvää päivänjatkoa sinullekin!

Terhi kirjoitti...

Lapsukaiset on niin ihaniaツ Meidän poika (keväällä 6v) totesi leikkaushaavan nähdessään "Ou vautsi!" ja melkein samaan hengenvetoon totesi, että mahasta ei ole kyllä lähtenyt mitään pois ;) Juuh, se maha tulee kyllä leikatulta puolelta nyt todella näyttävästi esiin..

Leen@ kirjoitti...

Minä täällä naureskelen touhuillenne! Tuonikäinen lapsi uppoutuu niin ihanasti juttuihinsa, ettei siinä sairaslomalaisen äidinkään tarvitse eritoten huvitusta itselleen keksiä. Tosi hyviä korvia saa sellaisesta ohuesta vanukankaasta, varsinkin valkoisia pystyssä pysyviä pupunkorvia!

Sitten kun keiju/perhoskausi alkaa niin kahdesta pesulahenkarista saa muotoiltua oikein näyttävät siivet. Sukkahousua pujotetaan siipiainekseksi ja sitten vain koristelemaan hileillä, paljeteilla, kynsilakalla. Meillä oli useammat siivet kun yhteen luistelunäytökseen tehtailtiin ja leikeissä ne olivat kova sana kauan.

Pienelle punaiselle kanalle onnea ja kärsivällisyyttä esitykseen sekä näytelmäharjoituksiin!

betty kirjoitti...

Peltosellasi riittää mielikuvitusta ! Ihana pikkutyttö ! Mulla ei ole silikoniproteesille yrittänyt keksiä rinnakkaiskäyttöä muut kuin koira: yläreunassa on pienet naskalihampaiden jäljet.

Lokoista oloa kotikatsomoon !

Sanna kirjoitti...

Mulla oli jo tullu ikävä Peltosta :) Se on niin kova mimmi. Kyllä mielikuvitusta riittää lapsilla. Ihanaa!

tiina kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Hymyilyttipä niitä lukiessa:)