tiistai 17. marraskuuta 2009

oh deer


Pääsimme viikonloppuna miehenpuolen kanssa kaksistaan kaupungille tonttubisneksiä hoitelemaan. Huolellisella etukäteissuunnittelulla ja nopeiden päätösten taktiikalla ne kuuluisat "kuukauden lapsilisät" jäivät jo ensimmäiseen putiikkiin, joten saimme rauhassa suunnata keskikaupungin kakkubaariin kahville ystäväpariskunnan kanssa. Mikä ihana joulukauden avaus! Kiitos ystävät, hoitotiimi ja kahviseura!


Teimme tietysti vain hyödyllisiä ja hyviä ostoksia. Vai mitä sanotte mieheni löytämästä porosta, joka oli ihan pakko saada.. Pienen yskimisen jälkeen suostuin ottamaan elukan kärryyn, ja nyt se pitää vahtia kotiportaidemme juurella. Oh deer, etten paremmin sanoisi. Toisaalta, tuohan se valon pimeään, kuten serkkunsa petteri.

Hymynkaretta ja (led)valoa teidänkin marrasharmaisiin päiviinne!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huh-huh ;)
- Leena

Mipe kirjoitti...

Hauska poro :) Varmasti piristää syysiltoja ja vahtii talon rauhaa!

Kakkuterapia on aliarvostettua, samoin kuin shoppailuterapia. Pitäisi kyllä jonkun instanssin tukea näitä asioita..Kyllä ne niin hyvää tekevät toisinaan.

Kiitos tsemppauksesta. Täällä sitä neljän-viiden aikaan valvotaan..

Tilu kirjoitti...

Heips,
Ihana mies, kun hinkuu tuollaisia kauniita turhuuksia.
Meillä se on yleensä minä,kun saan perusteluilla taivutella miestä tuollaisiin ostoksiin.
Teillä varmastikin juniori oli aivan myyty poron edessä.
Meilläkin vuosia sitten esikoinen istui polvillaan pihalla valaistun lumiukkohahmon edessä ja huokaili, että onpas kaunis. :-D

Unknown kirjoitti...

No joo. Ehkä tuo Ledipetteri lapsia ilahduttaa ja hymynkaretta tuli kyllä pimeään Hesaankin asti. Että think nyt vaan positive!

Kiara kirjoitti...

Ihana poro. Mun mies varmaan kans haluis tollasen....