maanantai 17. tammikuuta 2011

poikaserkut johtaa 4-2


Villilästä kantautui ensiparkaisu ja kolminkertainen kutsuhuuto:) Poika oli syntynyt, joten ylpeät kuusinkertainen täti ja apuhoitaja pakkasivat laukkunsa ja ottivat äkkilähdön koiramäkeläisten luokse. Ja täällä sitä ollaan, ihanassa vauvantuoksuisessa valtakunnassa pikkuihmettä ja isompia hoivaamassa, tai ainakin hämmentämässä soppaa ihan lahjakkaasti.

Käsissä on vuoroin vauva, kauha, luutu tai kudin, joten tietoliikenneaalloilla on hetken hiljaisempaa. Täti on nyt hiukka busy, ihanaa. Ja terveiset vielä espoon jokipojille ja itävallan keisarinnalle!

15 kommenttia:

rk kirjoitti...

Onnea tädille, sinä se vaan ehdit ja jaksat, ja apuhoitajalle uudesta serkusta! Mutta mikäs nyt noin sisaruksia huolettaa?

Kitsune kirjoitti...

Kuvasta päätellen tätiä tosiaan tarvitaan!

Kiara kirjoitti...

Onnittelut!

Kati kirjoitti...

Onnea ja terveiset koko sakille täältä Espoon vesisateesta!

Terhi kirjoitti...

Hih, mainio kuva ;) Onnea vaan kovasti kaikille "osapuolille"!

tiina kirjoitti...

Heh, kuvan nimi voisi olla "iloinen perhetapahtuma". Suupielet on onneksi kääntyneet jo ylöspäin ja elämä tasoittunut.. niin kuin se vauvaperheessä voi ylipäätään tasoittua.. Tädillä on helppoa, kun yötuuria ei tarvitse tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja halauksia Villilään isollesiskolle, isoveljelle, äitille, iskälle ja pienelle perheenlisälle kuin myös tädille ja koko sukukunnalle mummaa ja paappaa unohtamatta.
Rakkain terveisin Pirkko ja Lasse

Nina kirjoitti...

kerrassaan valloittavan tunteikas kuva:) ihana:)hienoa, että tätillä kiirusta riittää..kertonee sen että kuntoakin piisaa:)
oikein mukavaa oleskelua!

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan touhukkaat ja vauvantuoksuiset kuulumiset! Hymyilytti etenkin tuo "elämä tasoittunut niin normaaliksi,kuin vauvaperheessä ylipäätään voi". :) Samoissa tunnelmissa itsekin, kaikilla mausteilla eli yötuuriakin pukkaa. Mutta onhan tämä ainutkertaista, ihanaa aikaa...

Minna
kahvi- ja Kalevatauolla, vauvan ja isoveli-apuhoitajan nukkuessa päikkäreitä yhtä aikaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnitteluja ja terveisiä Tampereelle!

Mahtavaa, että jaksat olla apuna -kolmessa pienessä on varmasti hommaa.

Minnalle vauvantuoksuun myös lämpöiset terveiset!

rt Leena

tiina kirjoitti...

Tänään tuli lisää vauvauutisia, tällä kertaa vaaleanpunaisia:) kaveripiiri sen kun laajenee. Kaikille teille, niin kollegat, sukulaiset kuin muutkin vauvalliset ystävät: ikimuistoisia päiviä ja hyvinnukuttuja öitä!

Täällä on palattu kotihellan ääreen, reissutunnelmiin palataan jahka ehditään.. Verikokeissakin käyty, ja maanantain hoito luvassa ilman dopingia! Vointikin erinomainen, joten aattelinkin ettei niisä ny mitään häikkää ol.

Pirkko ja passe: enkeli keittiön ikkunassa vartioitsee huusholliamme ja muistuttaa, että heinäkuussa saamme vierahia:)

Anonyymi kirjoitti...

Ja edelleen tuo rouva se jaksaa, jaksaa. Täytyy kyllä todeta, että tämän vanhenevan frouvan vauvalliset tunteet eivät edelleenkään nousseet kuvan(kaan) myötä. Siis: ihana kuulostella, katsella ja ihastella tästä distanssista.
t.s

Prognoosi kirjoitti...

Ihanaa Tiina ihanaa!

Kitsune kirjoitti...

Hienoa että vointi on hyvä ja hoito saadaan annetuksi ajallaan! Niitä matkakuvauksia odotellessa tsemppiä tikkaripäiviin!

Terhi kirjoitti...

Kiva että vointi on hyvä ja että maanantain hoito saadaan annetuksi ajallaan ilman dopingia :) Tsempit tikkaripäiviin myös täältä!