maanantai 21. kesäkuuta 2010

aamutuimaan


Rinnattoman elämä vaatii vähän enemmän säätöä, tissittömyys pitää huomioda jo ennen elovenaa. Tämä emäntä ei voi noin vain nousta sängystä ja rientää avaamaan ovea, kun se kesäloma-aamuna soi hävyttyömän aikaisin (kahdeksalta). Naapurin ninnillä ja siirillä voisi leuka loksahtaa siinä portailla seisoessa, keltaisen talon niukka-yöpukuisen emännän edessä, ja saattaisipa kavereilta hätäännyksissä unohtua sekin, miksi ovemme takana seisovat. Että olette varmaan kysymässä voiko peltonen alkaa..? No ei voi, kun nukkuu vielä (saisitte nukkua tekin, hohhoijaa..).


Tällä kertaa kellon soidessa oven takana ei ollut siiri eikä ninni, vaan postipoika. Kannatti siis avata ovi - ja paketti. Itävallan postileimalla varustetusta lähetyksestä löytyi aito sacher-kakku, suoraan sacher-hotellista wienistä! Ihana synttäriylläri, eikä yhtään myöhässä.. olenhan 38-vuotias vielä n.11,5kk:) Kiitos vielä sisko, kakku on syöty viimeistä murua myöten.

..psst.. otan mielelläni vastaan tietoja mahdollisista proteesiyöpuvuista:)

10 kommenttia:

Prognoosi kirjoitti...

Nam! Mulla on kamala nälkä ja suklaanälkä ja kakkunälkä! Kyllä sua nyt hemmotellaan...
Pidä nainen uikkareita! Sitäpaitsi mä löysin sulle paidan, hinta vaan hippasen suolainen, mutta silti ei mikään syy pervoiluun ja toisten säikyttelyyn :D

http://www.amoena-online.fi/epages/Planeetta.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/amoenafinland/Products/70145/SubProducts/70145-0001

(Jos linkki ei toimi firma on amoena ja en saa provikkaa)

rk kirjoitti...

Hyvä niitä herkkuja on sitten esitellä, kun kaikki on jo syöty! Kiitos kuvasta kuitenkin, kivan ja ansaitun lahjan sait!
Proteesiyöpuku? Kuulostaa ikävältä laajaan ja flanelliseen tottuneelta!
Iloista lomapäivää!

rk kirjoitti...

Siis:...laajaan ja flanelliseen tottuneeSTA!

Kiara kirjoitti...

Iii, ihanan näköinen kakku. Ois kelvannu mullekin ;)

Pitää systerille vihjata.

Tee kirjoitti...

Nam, mikä aamiainen!

Minäkään en saa Amoenalta provikoita - katsoitko jo tämän;

http://www.amoena-online.fi/epages/Planeetta.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/amoenafinland/Products/749/SubProducts/749-0005

Kyllä se tosiaan elämää helpottaisi, jos sellaisen omaan kroppaan sopivan proteesiyökkärin saisi :)

tiina kirjoitti...

Kiitos ystävät!

Amoena-kauppaa en muistanutkaan.. Vähän suolaiset hinnathan siellä on, mutta mitäpä sitä ei perheenemäntä maksaisi arjen helpottumisesta:) Itse ompelu ei nappaa, tai ehkäpä jos ostaisi yhden ja katsoisi siitä mallin. Ei tarviis perinteisesti yritys-erehdys-tekniikalla edetä.
Nyt perheenemäntä-pervo lähtee shoppailemaan..

Ja vielä käännän veistä haavassa: oli muuten parasta sacheria mitä olen syönyt..

Kitsune kirjoitti...

Tuollainen aamuyllätys kyllä kelpaisi mullekin. :)

Proteesiyöpuku... noin pitkälle ajatukset eivät ole vielä ehtineet, vaikka kieltämättä aika toispuoleiselta tässä nansossa nyt näytän.

tiina kirjoitti...

kitsune: toispuolisuus tuntui jotenkin vielä vaikeammalta kuin "ihan ilman"-olotila, outoa. Kait sitä on ihmisellä luontainen pyrkimys symmetriaan. muistan hätäpäissäni työntäneeni kerran kolon puolelle käsipyyhkeen, kun piti mennä ovea aukaisemaan, eikä varustus ollut vielä aivan kunnossa. Mutta, kaikkeen tottuu.Ja onneksi on se kirurgin lupaus entrauksesta jossain hamassa tulevaisuudessa.

Tee kirjoitti...

Mikrokuituliina riittää täällä hätäavuksi ;)

tiina kirjoitti...

hih tee. DD-kuppiin tarvittiin enemmän täytettä;)