sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

mustan kissan tango
Aika monta noitaa, hiipi aivan hiljaa
poskipunat hehkuen.
Aika monta noitaa, hiipi aivan hiljaa
makeisia toivoen.
Koska ovi aukeaa?
Koska jonkun nähdä saan?
Koska yhtä aikaa huudetaan:
Päästäänkö me virpomaan?

(Peter Ohls)

Aika monta noitaa oli tänään liikenteessä, vaikka jäätävää tihkua vihmoi vaakasuoraan. Meidän kylpyhuoneen vitsatehdas kävi eilen kolmen tyttönoidan voimin, ja tuloksena syntyi komeita oksia. Harmi vain, että noitien mukana liikuskeli musta kissa, noro nimeltään. Noro alkoi mouruta palmusunnuntaiyönä yhden maissa, ja lopetti vasta liki 15 tunnin konsertin jälkeen. Tai toivotaan että lopetti, kissasta kun kuuluu joskus toisenkinlaista maukunaa sitten PERÄSTÄ PÄIN. Tuon konsertoinnin takia kuitenkin pienimmän noidan virporeissu jäi tänä vuonna väliin.

Viime vuonna noitia piipahti ovella reippaat kuusikymmentä, ja samaan määrään olimme varautuneet nytkin.Noitamainen keli ja ehkäpä myös noron kaverit verottivat virpojia, mutta näin köyhänäkin vuotena saimme sentään kuulla 33 suusta toivotuksen tulla tuoreeks terveeks. Ehkäpä tämän uskoi norokin, muista paholaisista puhumattakaan.
Mukavaa palmusunnuntain iltaa ja hiljaista viikkoa kaikille!

16 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Yli kuusikymmentä virpojaa on kyllä melkoinen määrä! Ei meillä päästä edes lähelle tuota 30 virpojaa ;) Ehkäpä nuo toivotukset nyt tuon noron ja muut vihulaiset tosiaan hoitelevat. Toivottavasti.

Hyvää illan jatkoa ja hiljaista viikkoa!

rk kirjoitti...

Söpö noita. Jos ei noilla vitsoilla terveeks tule, niin jo on. Ikävä ettei todennäköisesti innokkain virpoja päässyt tänään mukaan. Noro ei oo kiva.
Neljä herätystä pääsiäislomaan, joten hyvää työviikkoa teille ja meille! Täältäkin lähdetään sitten kohti itäistä Suomea.

Sanna kirjoitti...

Sä oot aikas hauska. Kiitos sunnuntain hekotuksista ja hihityksistä... vaikkei nyt asian ydin ollutkaan taas niin huvittava.
Perästä päin.. heh.
Hassuli :D

Anonyymi kirjoitti...

VALTAVA MÄÄRÄ VIRPOJIA !!! Ei täällä etelässä tolleen.
Meillä kävi kaksi ; )
HYVÄÄ HILJAISTA VIIKKOA !
pirtsikka

Kiara kirjoitti...

Hurja määrä, vaan taidatte asua aika lapsirikkaalla alueella :) Meillä kävi kymmenkunta. Voi norotettua, oli varmaan harmissaan reissun peruuntumisesta.

Pääsiäisen odotusta!

Anonyymi kirjoitti...

Olipa taas ihanaa lukea kaikkia hyviä uutisia - no, noroa ei tietysti sellaiseksi lasketa. Palaa mieleen omat IHAN VARMAT oireet ja niiden äkkihäviäminen. Ja kuinka tulevaisuus ja toivo tosiaan palautuivat, vaikka sitä ei tietyssä vaiheessa voinut odottaakaan.
Mutta hyvää pääsiäislomaa ja jo sitä syksyn reissuakin koko perheelle!
Ebba von Savo

tiina kirjoitti...

Vielä noro jyllää, keskiyöllä alkaa kolmas vuorokausi tautia. Onneksi vesi ja uni maittaa, ja suolaakin olen suuhun saanut huijattua. Ja sokeria. Nyt tarvittaisiin jo pääsiäisnoidan taikoja, ei pelkät virpovitsat auta..

Niin, kyllä tämä on lapsirikasta seutua. Taitaa kunnassamme olla väkilukuun suhteutettuna eniten alle 15 vuotiaita koko maassa, meidänkin kujan lapsista saisi pikkukoulun pystyyn.

Reissua ei vielä varattu, kun hoksattiin että arskamatkat aloittaa syyslomareissujen myynnin täältä vasta 15.4, ja muut myyvät jämiä. Katsellaan siis hetki vielä.

Ebba.. siellä mielessä ne varmat oireet kytee, lohdullista kuulla että sinullakin, joka sentään olet jo minun silmissä syöpä evp.

Pääsiäisloman odotusta ja kivoja reissuja -tai leppoisaa kotielämää!

Sipulix kirjoitti...

Toivottavasti noroilu hellittää...keskiviikkona olisi kotikirkossa kaunista musiikkia tarjolla Mattesu-passion muodossa. Pääsiäisterveisiä!

Sipulix kirjoitti...

Matteus...

Kitsune kirjoitti...

Jo pitäisi tuoreutta ja terveyttä riittää teidän talossa jokaiselle, jospa norokin siitä ottaisi opikseen ja pysyisi poissa.

Meillä kävi oman virpojan lisäksi kuusi muuta, kyllä niilläkin toivotuksilla taidetaan pärjätä. :)

Anonyymi kirjoitti...

uskomattoman lapsi rikasta aluetta. Lie jo muu syy,kuin "sattuma" ;)

oijoi

tiina kirjoitti...

Sipulix..Passiota olen suunnitellut, katsotaan miten täällä parantolassa asiat etenevät.. Nyt jo 70 tuntia takana tätä oksua, kuumetta ja ripulia.. Toistaiseksi tauti pysytellyt tässä alakerran lastenkammarissa.

Juu, lapsirikkaus on alueellista, mutta myös perhekohtaista. Enimmillään tiedän täällä parissa perheessä 18 lasta. Keskiverrostikin ylitetään se suomalainen 1,4. Niin meidänkin perheessä:)

Anonyymi kirjoitti...

MORO TIINA
eka syto takana - olo on niinku leijailis, varmaan sitä kortisonihumalaa.
toivottavasti teiän ripulit on vex ! meikkä kärsii ummetuksesta.
kynsilakat on sormissa ja varpaissa - kaunista tulenpunaista. sytohoidossa oli kylmätossut ja kylmähanskat käytössä ; )
suu on ihan metka ... nukuttua sain hyvin ... vatsaa kivistää
muuten ihan huumorilla ; )
HYVIÄ PÄSIÄISIÄ TEIÄN POPPOOLLE JA PELTSILLE VÄRIKKÄISTÄ MUNISTA ILOA ; )
pirtsikka

Terhi kirjoitti...

Pirtsikka, oletko kokeillut lasten luumusoseita tai kuivattuja luumuja..? Vatsan toiminta saattaa kyllä vilkastua itsestäänkin pian ;)

tiina kirjoitti...

Hieno kuulla että ensimmäinen syto onnellisesti takana! Kylmäsysteemit oli minullakin käytössä, päätä myöten. Ja auttoi. Olo on muutaman päivän doketakselin jälkeen hölmö ja heikko, mutta ainakin itselläni oireet hälvenivät, ja 2 jälkimmäistä viikkoa menivät ihan normikunnossa. Toivottavasti sinullakin.. ja teillä muilla!

Ummetuksenkin muistan, mutta täällä vielä tällä erää aivan toinen vaiva. Eilen jo tuuleteltiin, että joko vihdoin olisi noro voitettu, mutta ei. 5,5 vrk oksua ja ripaskaa takana, ja yhtä kauan eristystä, kumihanskoja ja desinfiointiaineita. Auts.

Mutta sinniä löytyy meidän neidistä, aina välillä jaksaa nousta hetkeksi "yöpylissään" ylös ja sanoa muutaman järjellisen sanankin. Että ainakaan vielä ei tarvitse päivystykseen soitella. Pääsiäisen vietto kotona on ihan jees, vaikka vaihtoehto a oli reissussa. Mutta pääsiäinen sairaalassa tiputuksessa olisi kyllä vaihtoehto öö.

Pääsiäistä kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

jes ja hui ja auts
Kiitti terhi vinkistä - luumut kehiin ; )
tiina VAIHTOEHTO ÖÖ huisin nevadaan !
pashaa odotellessa (h=k) ; ) hyi minua mutta tosi on
pirtsikka