perjantai 11. marraskuuta 2011

arvonta, vihdoin

Roosa lokakuu oli ja meni, mutta pinkki elämä jatkuu. Tämän todistaa jo lastennaulakko eteisessämme. Roosakuukauden huipentuma, blogiarvonta, venyi kuitenkin marraskuulle tietoteknisten ongelmien vuoksi. 11.11.11 miniläppäri on kuitenkin vireessä ja tulokset valmiit julkaistaviksi! 
 Jo kuun vaihtuessa otimme peltsin kanssa asiaksi arvonnan suorittamisen. Eskarilainen päätti syksyllä opetella kirjoittamaan, eikä aikaakaan, kun paperille ilmestyi päiväkirjamerkinnät "isikatsoteevetäelsalukeekivapävä". Lukeminen tuli sitten vähän perässä, mutta nyt sujuu sekin vauhdilla ja vauhdissa, jopa moottoritievauhdissa. Si-ti-mar-ket, bau-haus, hop-lop -missä on myös käyty, kuten kuva todistaa. Kuva todistaa myös arvonnan alkuvalmistelut asiallisesti suoritetuksi, eli peltsi kirjoitti kaikki postaukseen 1.11 mennessä kommentoineiden nimet paperille. Sitten nimet saksittiin irti, ja suoritettiin juhlallinen arvonta.
 Tsadaa! Voittajiksi arvottiin kolme onnekasta, eli nina, terhi ja maikki. Lämpimät onnittelut voittajille! Onnittelujen lisäksi voittajat saavat lambilta roosa-nauha -tuotepalkinnon, kun laittavat minulle privaattimeilissä osoitetiedot. (Maikki -muistan sentään ulkoa kummitytön osoitteen:) Paperipalkinnon lisäksi pistämme peltsin kanssa tulemaan myös jotain pientä kivaa.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Vaaleanpunaisia ajatuksia meille kaikille!
Ja vielä loppusokeriksi se kaikkein vaaleanpunaisin juttu menneeltä viikolta.. Serkkulapset, täti ja setä onnittelevat pirkkalan pientä prinsessaa ja tuoreita vanhempia!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aivan mahtava !!!
Hyvä Peltsi !!!
Hyvä Äitee !!!
pirtsikka

Nina kirjoitti...

siis Peltsi on nimen NINA kirjoittanut kerrassaan upeasti!:) olinkos ainoa Nina???:) laitan meilipostia varuiksi jos olin.

rk kirjoitti...

Ihanat kuvat! MOISKIS (=pusu) Peltsille :D

Anonyymi kirjoitti...

ei ole omena kauas puusta pudonnut... :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, kiitos!!!
Arvat oli hyvin painotettu! Pinkkiä postia odotellessa!
-Maikki-

Kiara kirjoitti...

Onnittelut voittajille!!

Hienosti Peltsi jo kirjoittaa. Meidän kuusivee tulee perästä. Melkein samoissa ollaan, lukeminen vain vähän vielä odotuttaa :)

Terhi kirjoitti...

Kiitos :) Mulle saa kernaasti tuoda sitä pientä kivaa Treelle, mutta paperit ajattelin kyllä lahjoittaa teille ;)

betty kirjoitti...

Voi suloista tuo kirjoitus ! Niin liikuttavaa, mullakin on säästössä muutamia tuon ajan muksujen tekeleitä, ja todellakin kannattaa laittaa jemmaan, nämä ovat niiiiin liikuttavia ! Ja jos olisin Tehrhi, niin rupeaisin vallan kirjoittamaan nimeni noin tyylikkäästi : )

tiina kirjoitti...

Lambi on postittanut pakettinsa onnekkaille, omanikin saapui tänään. Peltsin ja minun pikkumuistamiset tulevat perässä!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanista lahjuksista! Paperitkin löysivät oikean ositteen!
T. Maikki