maanantai 24. toukokuuta 2010

plié ja muita asentoja

Jaa että linjoilla on hiljaista.. mitä meillä oikein on tehty? Lukukauden päätös on samalla kustanna-kuljeta-kannusta -kauden huipentuma. Ensin on harjoituksia, sitten ylimääräisiä harjoituksia ja kenraaliharjoituksia, sitten turnauksia, näytäntöjä ja esityksiä. Ei siinä iltaisin tarvitse miettiä, mitä tekisi, moottoritie on kuuma.. Harjoitusten aikana on taksikuskeilla lenkkeilyä, neulontaa ja kokeiden korjausta. Ja jos oikein hyvin käy, päivänokoset helteisessä jokirannassa, vaaka-asennossa.

Kauden päättyessä, katsomon hämärässä vuoden vaivannäkö saa palkkansa, kilpaa herkistelemme kaltaistemme taksikuskien kanssa. On ne vaan taitavia.

Hyökkäysasento. Suomipoikamme on löytänyt lajinsa ja paikkansa, floorball ja vasen laita. Äiteekin on oppinut, mitä tarkoittaa tehot.


Peltonen ei tiedä vielä, mikä on plié, mutta kissa-asento on hallussa. Hello kitty!
Loppuasento. Neitosten tarantellatanssissa oli tulta, niin on myös neidoissa. Kiitämme opettajaa..
Aplodien jälkeen otetaan taas hyvä ajoasento, ja hurautetaan kotiin. Ja kotona voi ottaa hetkeksi hyvän katseluasennon, ainakin uutisten ajaksi, ennen kuin lähtee hakemaan sopivaa kylkiasentoa unten maille.

Joskus käy niinkin, että kaiken suharoinnin väliin jää luppoaikaa, ja silloin äitee ottaa puutarha-asennon:)
Puuhakkaita kevätpäiviä kaikille!

16 kommenttia:

Piuku kirjoitti...

siellä se touhuaa kankku taivasta kohden!
Kunnon tehopakkaus, ei sillä että virtaa uupuisi tuosta jälkikasvustakaan.

Reippautta, iloa ja jaksamista kevätkauden päätökseen ja lepääthän riittävästi että jaksat sitten nukkua lomalla :)

Tee kirjoitti...

Aikamoista menoa on teidän kevät! Ja yhtä juhlaa ;) Onneksi se loma lähenee koko ajan :)

Meilläkin on tänään kevätjuhlailta :)

Sanna kirjoitti...

Hih: Hassujen asentojen perhe :) Menoa näyttää riittävän lapsiperheissä näin alkukesästä/ keväästä. Eipä ole kauaa lomaan...

rk kirjoitti...

Sinne ne meni, unikonsiemenet, perennojen taakse piiloon. Nyt odotellaan upeita kukkakuvia vähän kesemmällä. Ei paineita - ei.

Kitsune kirjoitti...

Vauhdikasta elämää, kirjaimellisesti.

Kevätjuhlailta on myös meillä tänään, mutta tällä kertaa sinne lupautui menemään mummo kun meille miehen kanssa pukkasi muutakin menoa juuri tälle samalle illalle. Niinpä poika ja isoäiti saavat nauttia lastenteatterista, mehusta ja jätskistä ja me toivon mukaan italialaisesta ruuasta.

Anonyymi kirjoitti...

HIENOA "asentokasvatusta" ; ) vitsi mä repesin. puutarhakuva loistava ; )
pirtsikka

Tee kirjoitti...

"Asentokasvatusta" - hyvä pirtsikka ;) Juu, hyvät on asennot ja puutarhakuvahan on siis mainio :)

betty kirjoitti...

Ei ole ollut teillä vapaa-ajan ongelmia ! Kesäloma onneksi jo häämöttää, kyllä tuo taksinkuskin hommakin kaipaa pientä taukoa. Tuo viimeinen jumppa-asento, äidin Plie, on jotensakin tuttu ! Huvittanee tiellä ohikulkijoita : )

Nina kirjoitti...

täällä tää taksikuski siirtyy vain talven hiihto,voimistelu ja jalkapallo-talviharjoittelukauden jälkeen jalkapallon ulkoilmaosioon-ja yleisurheilukauteen...lapseni/nuoreni ovat jotenkin ymmärtäneet, että kun jostain lajista vietetään kauden päättäjäisiä,pitää samalla käynnistää jo seuraava kausi;)Mutta ihanaa tää on oikeesti:)ja onneksi näin kesäaikaan ainakin osan harjoituksissa kulkemisista hoitavat polkupyörillä..pelireissut kun näillä leveysasteilla tarkottaa ilta-ajeluna n.150km-300km:a...vastapuolen paikkakunnasta riippuen:) Mukavaa kuitenkin:)

Ihanaa katsella ees näin virtuaalisesti ihmisten pihoja, kivoja sellasia:) Sun ja bettyn pihakuvat taitavat taas tällä kesää riittää mun puutarhaharrastukseks;)

voimia loppurutistukseen:)

tiina kirjoitti...

Nyt onneksi sataa.. ei tarvitse kyykkiä eikä nostella kankkua pilviä kohti, vaikka yllättäen taksikuskille lankesi vapaailta. Isojen tyttöjen tämän illan näytös oli peruttu vähäisen osanottajamäärän takia, ja isoveli vaihtoi peli-illan parkouriin. Jonne siis kyyti muilta. Yllättävän luppoajan käytin tehokkaasti koneella etsimässä kesälomalle AKTIVITEETTEJA:) Onkohan tämä meidän perhe-elämä aktiivi-kasvatusta;)

Eikä ne harrastusmenot ihan tyystin tähän lopu, joskaan ei aivan yhtä tiivistä ole kuin ninalla. Kesäkuu tapaa alkaa aina taideleirillä, sitten on tanssileiriä, kesäpelejä.. Mutta mukavaa ja ihanaahan tämä on, ja lapsille tärkeätä.

Oikeassa olit rk, bettyn unikoille tein tuonne perennojen keskelle tilaa. Paineita.. niitä en ota. Olen yrittänyt opetella nauttimaan kotitöistä, puutarhahommistakin. Ilman paineita se on hiukkasen helpompaa.

Mutta kaiken suhailun jälkeen siis edessä siintää loma, yhdeksän herätystä ja sitten se on lepoasento:) jos asentoasioihin vielä palaan.

Ihania ja mieleenpainuvia keväisiä juhlia ja näytöksiä, kauden päättäjäisiä ja mitä niitä nyt edessä onkaan!

Niina kirjoitti...

Vauhtia on! Harrastaako se teidän esikoinen parkouriakin? Meidän kaksivuotias myös - tai ainakin siltä tuntuu kun juoksee sen perässä... :) Terkkuja!

Kiara kirjoitti...

Olipas siinä asentoja kerrakseen. Mää tähtään kohta siihen kylkiasentoon, mutta ekana otan hetkeksi lukuasennon (kirjan kera).

Aurinkoista keväänloppua!!!

Sipulix kirjoitti...

Puutarha-asennon nimi on PYLLÖTYS :)

Hieno oli sun pyllötys. Tulee tulosta! Hauskaa elämää sinne edelleen. Meidän perheen vuotuinen taideleiri jää nyt väliin, kun äiti ei jaksa/pysty kuskata. Ei pysty. Ei.

Halaus sinne,
S

tiina kirjoitti...

Ei onneksi vielä, niina:) Pojat kävivät vasta tutustumassa lajiin, valitettavasti se näytti kuulema kivalta.. Ja totta, sitä voi harrastaa ihan noin muuten vainkin, ainakin kaikki vaahtosammuttimen kokoiset harrastavat ihan luonnostaan.

Sipulix, kaikkea ei vain jaksa ja ehdi eikä täydykään. Sitten voi käydä kuten meille, että missaa juuri sen pelin, jossa esikoinen tekee pari maalia, palkitaan kentän parhaana pelaajana ja tulee kotiin kultamitali kaulassa. Plääh, harmitti totisesti. Mutta siltikään ei tarvitse aina ja kaikkialle ehtiä. Meillä taideleirin organisoinnissa helpottaa kuljetusrinki. Taiteilkaa te muuten! Jaksamista pyöritykseen!

Nyt otan sen kylkiasennon, jota kiara mainosti, ja painun saamaan lääkitykseni kohdilleen. Eli pussillinen zometaa osastolla on ohjelmassa näin kesken aurinkoisen ja kiireisenkin torstaipäivän..

rk kirjoitti...

Täh? Jatkuuko se Zometa ikuisesti?

tiina kirjoitti...

forever.. ainakin to the happy end, luulen. Puolivuosittain.